İnsan Kaynakları Politikamız

Atlas Grup

Bize Ulaşın
Başvuru formu

Forma Git >

Online >

İnsan Kaynakları Politikamız

Mavi Atlas Grup olarak, insan kaynakları politikamızı müşteri odaklı bir yaklaşımla şekillendiriyor ve doğru kişileri doğru işe yerleştirme konusundaki kararlılığımızı vurguluyoruz. Şirket içindeki yüksek potansiyelleri tanıyarak, onların hem kişisel hem mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacındayız. Performans yönetim sistemi ile bireysel başarıları değerlendirip, kariyer planlamalarını destekleyerek çalışanlarımızla uzun vadeli işbirliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.

Diğer temel prensiplerimiz şu şekildedir:

  1. Uygun İşe Uygun Nitelikli Kişiler: Şirketimizin başarısı, her bir çalışanımızın görevi ve yetkinlikleri doğrultusunda en uygun pozisyona yerleştirilmesine bağlıdır. Nitelikli insan kaynağı seçimine özel bir önem veriyoruz.
  2. Takım Çalışmasının Gücü: Biz anlayışı ile hareket ederek, takım çalışmasına inanıyor ve kararlarımızı birlikte alıyoruz. İşbirliği ve dayanışma, başarılarımızın temelini oluşturuyor.
  3. İdeal Çalışma Ortamı: Tüm çalışanlarımıza, yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri ve verimliliklerini artırabilecekleri bir çalışma ortamı sağlamaya özen gösteriyoruz.
  4. Performansı Teşvik Eden Sistemler: Başarıyı ödüllendiren performans sistemleri ile çalışanlarımızın motivasyonunu artırmayı amaçlıyoruz. Performans yönetimine özel bir önem vererek, her bireyin katkısını değerli kılıyoruz.

Mavi Atlas Grup olarak, işimize duyduğumuz tutku ve bu prensipler çerçevesinde çalışacak, yeniliklere ve değişime açık, kendini sürekli geliştirmeye istekli bireyleri aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyacağız. Tüm başvuruların gizli tutulacağını belirtir, gelecekteki başarılarımıza birlikte imza atmayı umarız.